marți, 19 octombrie 2010

Ma las de blogarit... Acum smecheria e sa scrii stenograme


Citeam pe blogul unei prietene intr-ale blogaritului despre stenogramele astea care tot apar si ne dezvaluie in detaliu cele mai savuroase sau intime discutii pe care le au diversi jurnalisti cu oameni de afaceri, cu politicieni etc. Un fel de jurnal al lui Tetelu din Catavencu ...Cand deodata m-a izbit! Am descoperit o noua "strategie de aur" a PR-ului, infailibila in Romania !!

Adicatelea, reamintesc profanilor in PR, daca spre exemplu aspiri sa ajungi o pitipoanca in reviste cu coperti lucioase metodele PR-istice sunt bine stiute, "clasice" deja: te lauzi ca te-ai culcat cu vreun fotbalist (ideal ar fi chiar sa te culci cu el si sa-ti faci si cateva poze :P), te combini cu un batranel extrem de bogat si-ti tragi eventual si un sofer tanar (ce, se simte careva?) sau dai un pol de bani sa te compare cineva cu o "colega" pitzi si-ti tragi o porecla beton, gen noua Nicoleta Luciu sau asa ceva s.a.m.d.

Sunt convins ca stiti despre ce vorbesc, sunt lucruri banale, dovedite de practica PR-istica mondena. Ce te faci insa cand vrei sa devii peste noapte un ziarist "adevarat", un om de afaceri temut sau un politician de calibru? Ei bine s-a brevetat o noua metoda infailibila de PR si pentru ei. Apari in stenograme !
P.S.
De maine nu mai scriu pe blog. E o idee proasta, fara viitor. O sa ies pe stenograme :P

Un comentariu:

  1. ...bine, da'cu cine ?Cu cine..'iesi in stenograme'..Ai mare dreptate, PR-ul isi dezvolta alte dimensiuni care frizeaza legea.

    RăspundețiȘtergere