vineri, 23 octombrie 2009

din seria "Circul Ororilor": "Sa tina minte, eu sunt o DIVA!"

"Ciudateniile" care populeaza Circul Ororilor din Romania, de teapa lui Gigi Becali, a Columbenilor, Zavoranilor, Nikitelor s.a.m.d. nu se lasa duse cu una cu doua de pe micul ecran. Pana si cei mai potenti politicieni devin gelosi pe longevitatea neobisnuita a acestor personaje, care produc greata multor oameni decenti.
Mi-a intrat ieri in ochi un titlu de pe prima pagina a unui ziar gratuit. Celebra Oana Zavoranu (asa-i ca nu e nevoie s-o mai prezint?) se ratoia la o alta pitipoanca de teapa ei si isi incheia pledoaria furtunos cu concluzia "Sa tina minte, eu sunt o DIVA!". Mai e ceva de adaugat??
P.S.
Cat de curand o sa public un fel de manifest impotriva degradarii si tiganiei (in cel mai periorativ sens al cuvantului) televizate. Eu unul boicotez de ceva vreme toate emisiunile cu specific de pe Acasa TV, Antena, de OTV nu mai vorbesc. Schimbarea postului, indiferenta fata de "problemele" si "dezvaluirile senzationale" ale divelor din Romania, imi pare cea mai la indemana solutie pentru a pedepsi genul asta de presa (asta sa fie rolul "cainelui de paza al democratiei"?)

Un comentariu:

  1. cum de lasam sa se dezvolte si cerem:,,Circul Ororilor din Romania, de teapa lui Gigi Becali, a Columbenilor, Zavoranilor, Nikitelor''.ma gandesc ca ne atrag,cumva. banii,prima pagina,masinile,ambalajele kitchoase si alte paie strambe sunt folosite in a ne simti mai importanti.si mai zgomotosi.oricand,oricum si oriunde.suntem ceea ce facem.nu suntem numai ceea ce gandim.la circ oameni buni si nebuni! oare in fata cunostintelor sunt mai ok cu un doctorat sau cu Oana la brat?mai buna Oana...Oana, cea fara doctorat.cum painea este cam tare intr-o Romanie palida si rezemata de usa, stam la circ,cuminti si adecizionali.in ,,asta e''?mi-e dor de seaca si valoroasa societate civila.formata de altii...:)spirt civic...pfff, prostii idealiste.ce dracu facem cu ceea ce nu ne convine?Bogdane fii caine!

    RăspundețiȘtergere