joi, 17 noiembrie 2011

Ce facem in week-end ?

Ma uit mereu la stirile de acest fel pe agentiile de presa, dar nu gasesc aproape niciodata lucrurile care ma intereseaza cu adevarat. Cred, de fapt stiu ca sunt foarte multe evenimente deosebit de interesante pentru mine lasate de-o parte din cel putin doua motive: ori nu sunt considerate de larg interes ori pur si simplu nu s-a aflat de existenta lor. Sa exemplific un week-end cu evenimente care, asa cum spuneam, ma intereseaza pe mine.

Perioada luata in vizor: 18 - 20 noiembrie 2011.

Vineri iubitorii de salsa portoricana trebuie sa stie ca scoala Mania Latina are o aniversare care se lasa cu petreceri si workshop-uri de luni pana duminica in Salsa for You, contra unei taxe full-acces de 30 de lei. Tot vineri este o petrecere de salsa in club Malibu: Yellow Salsa Party, la care ar fi bine sa te imbraci in galben :) Pentru salsa portoricana mai puteti incerca Salsa 5 Guantanamo sau Pasha Caribe (am auzit ca s-a desfiintat Garage Hall unde mai erau petreceri de salsa .. o fi adevarat?!)

Daca va pricepeti mai bine la salsa cubana, puteti alege un bar din Sun Plazza: Einstein unde intrarea este libera si unde va canta o formatie cubaneza: Sombrilla Y Su Timba Light! Ii puteti revedea pe interpretii cubanezi si sambata in Centrul Istoric al Capitalei, intr-o locatie undeva pe strada Doamnei si ...invatati sa va miscati in ritmuri cubaneze de salsa, son, bachata, regaetton :))

Nu stiu ce credeti voi, dar eu sunt de parere ca in cariera trebuie sa tintesti neobosit "mai sus, tot mai sus"... cum zicea un cantec. Sfaturi profesionale, dar si locuri de munca sunt week-end-ul asta usor de obtinut in Pasajul Universitatii, unde se desfasoara pana duminica un targ de locuri de munca.

Pentru o carte buna aveti acum un motiv serios sa vizitati micutul City Mall, de la Eroii Revolutiei, unde se desfasoara un interesant targ de carte. Dintr-o singura privire am vazut acolo toate romanele lui Salman Rushdie (inclusiv renumitele "Versete satanice"), dar si cateva din operele controversatilor Vladimir Nabokov ("Lolita", Ada sau Ardoarea: O cronică de familie") si Henry Miller ("Sexus", "Plexus", "Nexus"). Aveti timp sa-l vizitati pana duminica.
A, si sa nu uit! Nu stiu cati dintre voi merg la teatru, darmite la o piesa de teatru amator. Daca totusi exista curiosi, ca mine, duminica la Redangus Steakhouse va fi pusa in scena piesa "O noapte furtunoasa", in care vor juca doar actori neprofesionisti. Sa vedem ce-o iesi! :)

Si ar mai fi ceva... Duminica, desi e cam dimineata la 11.15 ... in fine, zic totusi ca merita o trezire fortata si 25 de lei pentru un film 3D despre care am auzit numai lucruri bune "Immortals"(Razboiul zeilor).

OK, pentru mine e suficient in week-end-ul asta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu